کارشناسان سلامت میگویند این یافته میتواند منجر به تولید انواع خمیردندان و دهانشویه با استفاده از این ماده خوراکی تند و طعم دار شود.
متخصصان علوم پزشکی در یک مطالعه جدید دریافتند که چای زنجبیل میتواند به رفع بوی بد دهان کمک کند.
به گزارش ایسنا، آنها معتقدند که فقط یک نوع ماده شیمیایی موجود در زنجبیل مسئول این تاثیر مثبت است. در واقع همین ماده شیمیایی عامل طعم تند این ریشه خوراکی است.
متخصصان دانشگاه فنی مونیخ در آلمان حین آزمایش روی تاثیر مواد غذایی بر مولکولهای بزاق دهان دریافتند که ماده شیمیایی موسوم به " جینگرول" موجود در زنجبیل آنزیمی را در دهان تحریک میکند و این آنزیم به نوبه خود موجب شکسته شدن و از بین رفتن موادی که عامل بوی بد دهان هستند میشود.
به گزارش دیلی میل، کارشناسان سلامت میگویند این یافته میتواند منجر به تولید انواع خمیردندان و دهانشویه با استفاده از این ماده خوراکی تند و طعم دار شود.
مرجع خدمات اينترنتي ایران دهان ,ماده ,شیمیایی ,خوراکی ,میتواند ,زنجبیل ,ماده شیمیایی ,انواع خمیردندان ,ماده خوراکی ,تولید انواع ,میتواند منجر ,تولید انواع خمیردندان , منبع
درباره این سایت